Luidsprekers

Luidsprekers / Speakers

Een luidspreker, twee luidsprekers of een speakerset?

Luidsprekers zijn bepalend voor de geluidsbeleving, daarom hebben we een uitgebreid assortiment voor u samengesteld, zowel de liefhebber als de muzikant kan hier zijn hart bij ophalen. Wij weten hoe persoonlijk de keuze voor een kwalitief sterke luidsprekers is en adviseren u graag op basis van uw wensen en onze ervaring.

Ons advies? Boek een luistersessie in onze geluidsstudio, dan kunt u het geluid van de luidsprekers beluisteren met uw eigen muziekmateriaal met huiskamer akoestiek.

Muziekbox bij u thuis

Na een luistersessie adviseren we om de set thuis te testen voordat u tot uw definitieve keuze komt. In elke ruimte is de akoestiek anders. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt.

Heeft u de beslissing gemaakt, dan gaan wij ervan uit dat u een perfecte opstelling en aansluiting wilt. Wie streeft naar het meest zuivere geluid snuffelt tussen de beste apparatuur. Bij zulke kwaliteit hifi hoort maatwerk. Dat betekent dat we ook een volledige bezorg- en aansluitservice door heel Nederland bieden.

Wat kunt u van ons verwachten?

ADVIES

Wat past bij u?

ERVARING

Zelf testen

AANSCHAF

Samenstellen

INSTALLATIE

Luisterbeleving

Bezoek de winkel

Reidans 42 – 44
2907 TD Capelle aan den IJssel
010 420 0303

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag : alleen op afspraak

Een bericht sturen

Mail: info@zwaard-hifi.nl

Vraag ons gerust om advies. Voor de uitbreiding van uw huidige hifi, voor vernieuwing, voor een extra koppeling. Laat u adviseren door ons mee te laten denken over uw hifi project. We hebben ruim 40 jaar ervaring in hifi audio en vinden het een uitdaging om met creatieve oplossingen te komen voor maximaal luisterplezier. 

We begroeten u graag in onze winkel! Kunt u zolang niet wachten, hier kunt u online snuffelen tussen de occasions die we aanbieden:

De luidsprekers in ons assortiment

  • Advance Acoustic, van de Franse electronica bouwer nu ook mooie strakke luidsprekers
  • Elac, de Duitse luidsprekerbouwer met zeer fraaie afwerking en technische vooruitgang
  • PMC, de Engelse transmissionline ontwerpen scoren zeer hoog
  • Pro-Ac , het andere typisch Engelse klassieke merk

Genoeg keuze en smaakvariaties om de oren te laten verwennen, maak hiervoor gerust een luisterafspraak en neem de tijd hiervoor want een luidsprekerkeuze maakt u voor vele jaren luisterplezier!

Call Now Button